top of page
  • kaarnakustannus

Käsikirjoitushaku on auki!

Kaarna Kustannuksen käsikirjoitushaku on avoinna! Otamme vastaan uusia käsikirjoituksia ja kuvataidetarjontaa elokuun ajan ja olemme kiinnostuneet etenkin monimuotoisen, lajirajoja haastavan ja omaehtoisen kaunokirjallisuuden ja kuvataiteen julkaisusta.


Lähetä meille käsikirjoituksesi alla olevien ohjeiden mukaisesti viimeistään 31.8.2020 osoitteeseen kaarnakustannus@gmail.com. Pyrimme vastaamaan käsikirjoitusten lähettäjille kahden kuukauden kuluessa haun päättymisestä.


Ohjeita käsikirjoituksen lähettäjälle

  • Käytä Times New Roman -kirjaisinta, fonttikokoa 12 sekä sivunumeroita. Lihavoi myös tekstien otsikot (Tätä ohjetta ei välttämättä tarvitse noudattaa, mikäli typografiset elementit tai vaihteelvat fonttikoot muodostavat teokseesi merkityksiä.)

  • Kirjoita lyhyt saatekirje, jossa esittelet käsikirjoituksesi ja itsesi kirjoittajana. Kerro myös, millaisia tyylillisiä tai sisällöllisiä tavoitteita käsikirjoituksellasi on.

  • Tallenna käsikirjoitus ja saatekirje pdf-muodossa ja nimeä ne seuraavan mallin mukaan:

sukunimi_käsikirjoituksen_nimi.pdf

sukunimi_saate.pdf


Ohjeita kuvataiteen lähettäjille

  • Lähetä kopio työstäsi, älä alkuperäisiä teoksia. Voit koostaa myös pienen portfolion, joka sisältää useamman työn.

  • Kirjoita lyhyt saatekirje, jossa esittelet työsi ja itsesi kuvataiteilijana. Kerro myös, millaisia toiveita sinulla on taiteesi julkaisun suhteen Haluaisitko toimia kuvittajana teokselle tai suunnitella myyntiin esimerkiksi printtejä tai postikortteja? Kerro Rohkeasti ideoistasi!

  • Tallenna työsi kopiot / porfolio ja saatekirje pdf-muodossa ja nimeä ne seuraavan mallin mukaan:

sukunimi_työn_nimi.pdf

sukunimi_saate.pdfKaarna Kustannus toivottaa inspiroivia hetkiä kirjoittamisen ja kuvataiteen tekemisen äärellä!
Comments


bottom of page