top of page
  • kaarnakustannus

Uudet kaarnalaiset esittäytyvät 2/2!Tässä ovat loput uusista kaarnalaisista!


He aloittavat työnsä työstämällä tämän vuoden julkaisuja, ylläpitämällä Kaarnan sosiaalista mediaa ja suunnittelemalla tulevaa.


Tervetuloa mukaan Kaarnaan!


 


Ella K.


Ella on kustannustoimittaja ja luomisen iloa ja tuskaa poteva kirjoittaja. Ella opiskelee Turun yliopistossa yleistä kirjallisuustiedettä sekä suomen kieltä, luovaa kirjoittamista ja kotimaista kirjallisuutta. Kirjojen ja kirjoittamisen lisäksi Ella nauttii vapaa-ajallaan musiikista, teatterista ja elokuvista parhaassa mahdollisessa seurassa. 


Ella


Ella on turkulainen yleisen kirjallisuustieteen maisteriopiskelija. Kaarnassa hän on mukana kustannustoimituksessa sekä talouspuolella. Kirjallisuuden parissa eniten kiinnostavat proosa ja lyriikka. Vapaa-aika kuluu lukemisen ja kirjoittamisen lisäksi kirjagramissa seikkaillessa ja kamppailulajien parissa.


Veera


Veera on kotimaisen kirjallisuuden opiskelija sekä luovan kirjoittamisen alumni Turun yliopistosta. Kaarnan tiimissä Veera toimii kustannustoimittajana. 

Tällä hetkellä Veeran vapaa-aika kuluu kirjonnan, tuoremehujen tekemisen sekä korttipelien parissa. Veera kuvaa itseään maailman ihmettelijäksi, jota kiinnostaa kirjallisuudessa erityisesti queer-näkökulmat, monitieteisyys sekä kirjallisuuden erilaiset mediumit.


댓글


bottom of page