top of page
  • kaarnakustannus

Käsikirjoitushaku avautuu helmikuussa

Updated: Aug 1, 2022


Kuva: pixabay.com

Kaarna Kustannuksen käsikirjoitushaku on jälleen avoinna helmikuun 2022 ajan. Otamme vastaan uusia käsikirjoituksia ja kuvataidetarjontaa helmikuun ajan ja olemme kiinnostuneet etenkin monimuotoisen, lajirajoja haastavan ja omaehtoisen kaunokirjallisuuden ja kuvataiteen julkaisusta.


Lähetä meille käsikirjoituksesi alla olevien ohjeiden mukaisesti viimeistään 28.2.2022 osoitteeseen kaarnakustannus@gmail.com. Pyrimme vastaamaan käsikirjoitusten lähettäjille kolmen kuukauden kuluessa haun päättymisestä.Ohjeita käsikirjoituksen lähettäjälle


Käytä Times New Roman -kirjaisinta, fonttikokoa 12 sekä sivunumeroita. Lihavoi myös tekstien otsikot (Tätä ohjetta ei välttämättä tarvitse noudattaa, mikäli typografiset elementit tai vaihtelevat fonttikoot muodostavat teokseesi merkityksiä.)


Kirjoita lyhyt saatekirje, jossa esittelet käsikirjoituksesi ja itsesi kirjoittajana. Kerro myös, millaisia tyylillisiä tai sisällöllisiä tavoitteita käsikirjoituksellasi on.


Tallenna käsikirjoitus ja saatekirje pdf-muodossa ja nimeä ne seuraavan mallin mukaan:


sukunimi_käsikirjoituksen_nimi.pdf

sukunimi_saate.pdfOhjeita kuvataiteen lähettäjille


Lähetä kopio työstäsi, älä alkuperäisiä teoksia. Voit koostaa myös pienen portfolion, joka sisältää useamman työn.


Kirjoita lyhyt saatekirje, jossa esittelet työsi ja itsesi kuvataiteilijana. Kerro myös, millaisia toiveita sinulla on taiteesi julkaisun suhteen – Haluaisitko toimia kuvittajana teokselle tai suunnitella myyntiin esimerkiksi printtejä tai postikortteja? Kerro Rohkeasti ideoistasi!


Tallenna työsi kopiot / porfolio ja saatekirje pdf-muodossa ja nimeä ne seuraavan mallin mukaan:


sukunimi_työn_nimi.pdf

sukunimi_saate.pdf


Kaarna Kustannus toivottaa inspiroivia hetkiä kirjoittamisen ja kuvataiteen tekemisen äärellä!


Comments


bottom of page