DSC_4460.jpg

Julia Heino

Kustannuspäällikkö

Julia on kieli- ja viestintäasiantuntija, kustannustoimittaja sekä myyjä, joka käyttää vapaa-aikansa tanssien ja laulaen nuotin vierestä. Hän saa suurta mielihyvää oikolukemisesta sekä -kin-liitepartikkeleista. Julia löytää inspiraatiota viherkasvien tökkimisestä, rankkasateessa seisomisesta ja värikkäistä post-it-lapuista.

Julian tekstejä on julkaistu muun muassa Luonnonystävän vuosikirjassa 2020 (Otava 2019) sekä Kielekkeen ja Jatkoajan verkkosivustoilla.

DSC_4660.jpg

Karoliina Tervonen

Kustannustoimittaja

Karoliina on runoilija ja suomen kielen ja kirjallisuuden opettaja, joka nauttii kiireettömistä kesäilloista sekä koruttomasta hiljaisuudesta tunturin laella. Karoliina inspiroituu suomen kielen sanoista, luonnossa patikoimisesta ja taidenäyttelyissä varoen otetuista askeleista, jotka kaikuvat vallattomina takaisin. Karoliinan haaveena on loihtia pihalleen rönsyilevä englantilainen puutarha ja oppia heittämään kärrynpyörä.

 

Karoliinan esikoisteos kaski (Kaarna Kustannus 2020) on ekokriittinen runokokoelma, jonka teemoja ovat lisääntyminen ja ilmastonmuutos. Lisäksi hänen runojaan on julkaistu muun muassa antologioissa, Lumooja-kirjallisuuslehdessä (3/2019) ja nokturno.fi-sivustolla.

Puunkuoren takana

IMG_8149.JPG

Mira Orko

Kustannustoimittaja

Mira on viittä vaille valmis filosofian maisteri, joka on opiskellut suomen kieltä, kotimaista kirjallisuutta, tietokirjallisuutta ja draamakasvatusta. Hän on onnellisimmillaan merenrannalla. Mira innostuu nerokkaista kielikuvista ja siitä tunteesta, jonka hyvän kirjan lukeminen saa aikaan. Hänen harrastuksiinsa lukeutuu myös vakavahenkinen jäätelöiden arvostelu.

 

Mira on työskennellyt kirjojen parissa esimerkiksi kirjastossa ja äänikirjojen oikokuuntelijana. Nyt hän työskentelee myyjänä ja ohjaa lasten taidekerhoa.

Forest

Jere Leppänen

Taittaja

Jere toimii taittajana ja on arkeologian maisterivaiheen opiskelija. Teknologisen arjen vastapainona hän haaveilee vanhoista hyvistä ajoista, riukuaidoista ja aarnimetsistä. Hyvän taiton ainesosat ovat Jeren mielestä harmonia, tasapainoisuus ja taiton huomaamattomuus. Onpa haaveena myös joskus taittaa hänen itsensä kirjoittama kirja.

Jere on taittanut Kaarnan teosten lisäksi teoksen Luonto (Kammio 2020) sekä Varelia-lehteä (Vare) vuosina 2019–2020, jolloin hän on myös toiminut lehden päätoimittajana.