DSC_4460.jpg

Julia Heino

Kustannuspäällikkö

Julia on kieliasiantuntija ja kustannustoimittaja, joka tekee mieluummin kustannus- ja viestintätöitä kuin pro gradu -tutkielmaansa. Hän saa suurta mielihyvää oikolukemisesta sekä -kin-liitepartikkeleista. Julia löytää inspiraatiota viherkasvien tökkimisestä, rankkasateessa seisomisesta ja värikkäistä post-it-lapuista.

Julian tekstejä on julkaistu muun muassa Luonnonystävän vuosikirjassa 2020 (Otava 2019), ja Kielekkeen sekä Jatkoajan verkkosivustoilla.

DSC_4660.jpg

Karoliina Tervonen

Kustannustoimittaja

Karoliina on runoilija ja suomen kielen ja kirjallisuuden opettaja, joka nauttii kiireettömistä kesäilloista sekä koruttomasta hiljaisuudesta tunturin laella. Karoliina inspiroituu suomen kielen sanoista, luonnossa patikoimisesta ja taidenäyttelyissä varoen otetuista askeleista, jotka kaikuvat vallattomina takaisin. Karoliinan haaveena on loihtia pihalleen rönsyilevä englantilainen puutarha ja oppia heittämään kärrynpyörä.

 

Karoliinan esikoisteos kaski (Kaarna Kustannus 2020) on ekokriittinen runokokoelma, jonka teemoja ovat lisääntyminen ja ilmastonmuutos. Lisäksi hänen runojaan on julkaistu muun muassa antologioissa, Lumooja-kirjallisuuslehdessä (3/2019) ja nokturno.fi-sivustolla.

Puunkuoren takana

Forest

Jere Leppänen

Taittaja

Jere toimii taittajana ja on arkeologian maisterivaiheen opiskelija. Teknologisen arjen vastapainona hän haaveilee vanhoista hyvistä ajoista, riukuaidoista ja aarnimetsistä. Hyvän taiton ainesosat ovat Jeren mielestä harmonia, tasapainoisuus ja taiton huomaamattomuus. Onpa haaveena myös joskus taittaa hänen itsensä kirjoittama kirja.

Jere on taittanut muun muassa teoksen Luonto (Kammio 2020) sekä Varelia-lehteä (Vare) vuosina 2019–2020, jolloin hän on myös toiminut lehden päätoimittajana.

DSC_4553.jpg

Pinja Tervonen

Kustannustoimittaja

Pinja on kuvataiteilija ja museoalalle suuntaava maisterivaiheen opiskelija. Hänellä on suunnitelmissa kirjoittaa ja kuvittaa lastenkirja. Pinja viettää mieluiten iltojaan kuuman teekupin ja keskeneräisten piirustustensa äärellä. Parhaiten hän rentoutuu istuen kalliolla kuksa kädessään kuunnellen honkien huminaa. Pinjan unelmana onkin asua metsän laidalla nöpöttävässä punaisessa talossa, jossa on oma kirjastohuone.

Pinjan töitä on julkaistu muun muassa Louhisaaren kartanon Myrkkykasviesitteessä (2018). Hänen taidettaan voi seurata Instagramissa @pinja_aurora_art.