top of page

Tilaus- ja toimitusehdot

1. Yleistä

Kaarna Kustannuksen verkkokaupassa voit tilata Kaarna Kustannuksen julkaisemaa ja välittämää kuvataidetta. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kaarna Kustannuksen julkaisemia kirjoja voit tilata verkkokaupan linkkien kautta.

Kaarna Kustannuksella on oikeus muuttaa näitä ehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Asiakas hyväksyy muutokset verkkokauppaa käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat ehdot ovat nähtävissä verkkokaupan kotisivuilla.

2. Toimitustavat ja toimituskulut

Verkkokaupassa tehtyjen tilausten toimitusalue on Suomi. Tilaukset ulkomaille voi tehdä erillisellä yhteydenotolla: kaarnakustannus@gmail.com.

Verkkokaupassa tilattuihin kotimaan ja ulkomaan toimituksiin lisätään postikulut. Tilauksen koosta riippuen paketin hinta vaihtelee 5,90–6,90 € välillä.

Postipaketti XXS: 25 x 35,3 x 3 cm, 2 kg 5,90 €

Postipaketti S: 11 x 32 x 42 cm, 35 kg, 6,90 €

Kaikki toimitushinnat sis. ALV 10 %.

Emme luovuta puhelinnumeroita tai muita osoite- ja yhteystietoja eteenpäin, emmekä markkinoi puhelimitse. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

3. Maksutavat

Tehtyäsi tilauksen Kaarna Kustannuksen verkkokaupassa saat laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

4. Muut tilausehdot

Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen. Asiakkaan on tilauksessa ilmoitettava nimensä, osoitteensa, sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa. Tilauksessa ilmoitettu osoite on sama kuin toimitusosoite. Toimituksen varmistamiseksi pyydämme täyttämään tiedot mahdollisimman huolellisesti.

Toimitusaikamme ovat 2–6 arkipäivää, mikäli tuotetta löytyy varastosta. Poikkeustapauksissa tuote voi olla tilapäisesti loppuunmyyty, jolloin toimitus estyy tai viivästyy. Otamme tällöin erikseen yhteyttä antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Kuvataiteellamme on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli haluatte palauttaa tilaamanne tuotteen, pyydämme ilmoittamaan siitä sähköpostitse: kaarnakustannus@gmail.com. Annamme sähköpostitse lisäohjeita ja pyydämme tarvittavat lisätiedot suoritetun maksun palauttamiseksi.

Säilytämme kaikki asiakastiedot turvallisesti emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Poistamme asiakastiedot kahden kuukauden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta.

Autamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää kuvataiteen tilaamiseen liittyen: kaarnakustannus@gmail.com.

bottom of page