top of page
  • kaarnakustannus

Karoliina Tervonen kustannuspäälliköksi

Kaarna Kustannuksen uudeksi kustannuspäälliköksi on nimetty Karoliina Tervonen.


Kaarnan uutena kustannuspäällikkönä aloittaa Karoliina Tervonen. Kuva: Suvi Enala.

Karoliina Tervonen on nimetty Kaarna Kustannuksen kustannuspäälliköksi, ja hän aloittaa toimessa heti. Aiemmin kustannuspäällikkönä toiminut Julia Heino ottaa kustantamon talousosaston haltuunsa ja toimii jatkossa Kaarnan myynti- ja markkinointipäällikkönä. Karoliina on Julian ohella kustantamon perustajajäsen ja hänellä on monipuolinen tausta kustannusalalla toimimisesta.


– Otan puheenjohtajan pestin innolla vastaan. Julia on hoitanut tointa mallikkaasti, ja on hienoa, että pääsen kehittämään Kaarnan toimintaa entisestään, Karoliina kommentoi.


– Nautin kustannuspäällikön tehtävistä paljon, sillä vaikka tehtävä pitää sisällään vastuuta, se tarjoaa monipuolisen kuvan pienkustantamoarjesta ja antaa näkökulmaa myös alan tilanteeseen ja kehitykseen. Karoliina on ollut alusta lähtien vahva osa Kaarnaa, ja koen kaarnaveneemme saavan hänen ohjissaan yhä enemmän myötätuulta puolelleen, Julia naurahtaa.


Kustantamon väkimäärä kasvoi helmikuussa 2023 kahdella uudella tekijällä, kun Kaarnan kustannustiimiin liittyivät Sanni Heino ja Sara Nyyssölä. Kustannustoimittamisen lisäksi Sara vastaa jatkossa Kaarnan viestinnästä ja Sanni taas tapahtumista.


– Olemme iloisia, että saimme kustannustiimissämme jo toimivan Saara Ketolan lisäksi joukkoomme lisää lahjakkaita tekijöitä. Suurempi tekijäjoukko mahdollistaa kustantamon kasvun, joten odotamme innolla Kaarnan tulevaa vuotta, Karoliina toteaa luottavaisin mielin.


Comments


bottom of page