top of page
  • kaarnakustannus

Sara Nyyssölä aloittaa uutena kustannuspäällikkönä 2024
Lähes neljän vuoden intohimoisen ja antoisan taipaleen jälkeen kustannuspäällikkö Karoliina Tervonen ja myynti- ja markkinointipäällikkö Julia Heino astuvat hiljalleen sivuun pienkustantamon johdosta ja matkaavat kohti uusia haasteita. Pienkustantamon uudeksi kustannuspäälliköksi on valittu Sara Nyyssölä, joka aloittaa toimessaan tammikuussa 2024.


– On iso kunnia ryhtyä johtamaan Kaarnaa. Odotan ilolla, että pääsen viemään kustantamoa eteenpäin uuden toimituksen kanssa, Nyyssölä sanoo.


Uuden kustannuspäällikön lisäksi toimitus saa vahvistuksekseen kuusi uutta kustannustoimittajaa. Kaarna jatkaa siten toimintaansa osaavissa käsissä.


– Innolla odotamme, mihin suuntaan Kaarnan uusi kustannuspäällikkö ja toimitus lähtevät kustantamoa luotsaamaan. Olen toimituksen tukena taustalla vielä kevään ja autan heidät alkuun, Tervonen jatkaa. Hänen suunnitelmissaan on keskittyä vanhempainvapaaseen ja sen jälkeen seuraavan romaanin kirjoittamiseen.


– Hurjan haikeaahan se on jättää Kaarna, mutta nyt on oikea hetki syventyä omaan työuraan sekä uusiin opintoihin, Heino kommentoi.


Kaarnan vuodelle 2024 on luvassa ainakin säeromaanin ja runokirjan julkaisua. Kustantamo on myös tuttuun tapaan mukana kirjamessuilla ja pienemmissä kirjatapahtumissa.

Comments


bottom of page