top of page
  • kaarnakustannus

Uudet kaarnalaiset esittäytyvät 1/2!
Kaarnassa on aloittanut kuusi uutta kustannustoimittajaa! Ensimmäiset heistä esittäytyvät tässä, mutta pysy kuulolla, niin pääset tutustumaan loppuihin myöhemmin!


He aloittavat työnsä työstämällä tämän vuoden julkaisuja, ylläpitämällä Kaarnan sosiaalista mediaa ja suunnittelemalla tulevaa.


Tervetuloa mukaan Kaarnaan!


 Senja

Senja on kustannustoimittaja ja innokas uuden oppija. Tämä näkyy opinnoissa, jotka vaihtelevat yleisestä kirjallisuustieteestä kasvatustieteisiin, kielistä pedagogisiin opintoihin ja markkinoinnista organisaatiopsykologiaan. Vapaa-ajalla Senja hoitaa huonekasvikokoelmaansa ja uppoutuu kirjoihin niin lukemalla kuin kirjoittamalla.


Hanna

Hanna on kustannustoimittaja ja nauttii hitaista aamuista kahvin kera. Opintojen skaalaan lukeutuvat yleinen kirjallisuustiede, filosofia, psykologia ja sukupuolentutkimus. Vapaa-ajallaan Hanna innostuu tarinoista niin kirjoittamisen, kirjojen kuin videopelienkin muodossa.Juuso

Juuso opiskelee kirjallisuustiedettä Turun yliopistossa ja toimii kustannustoimittajana. Häntä kiinnostaa kirjallisuus ja kielen ilmiöt laaja-alaisesti. Kirjallisuuden lisäksi hän on opiskellut klassista filologiaa, filosofiaa, kielitiedettä, kognitiotiedettä ja suomen kieltä. 

Juuso jaksaa aina innostua uusista ajatuksista ja tekstistä, jossa kuuluu kirjoittajan oma ääni.Comments


bottom of page