top of page
  • kaarnakustannus

Etsimme kahta kustannustoimittajaa
Kaarna on pieni ja vihreä indiekustantamo, joka antaa äänen uusille tekijöille julkaisemalla monimuotoista, omaehtoista ja laadukasta kaunokirjallisuutta. Kaarnan toimintaa ohjaavat vihreät arvot ja suurten painomäärien sijaan keskitymmekin tarvepainatukseen ja e-kirjoihin.


Toimitus koostuu kolmesta kirjallisuus- ja viestintäalan ammattilaisesta, jotka tekevät työtä rakkaudesta ja intohimosta kirjallisuuteen. Kaarna on Osuuskunta Kirjasimen alainen työryhmä, jonka kaikki tuotot käytetään julkaisujen tukemiseen ja tapahtumiin osallistumiseen. Työ on vapaaehtoistyötä ja sitä voisi verrata vaikka ainejärjestötoimintaan.


Mitä toivomme sinulta?


Haemme toimituksemme vahvistukseksi kahta innostunutta kustannustoimittajaa. Työnkuvaan kuuluu käsikirjoitusten arviointi ja toimitus, kirjahankkeiden hoitaminen kokonaisvaltaisesti, tiivis yhteistyö kirjailijoiden ja graafikoiden kanssa, tapahtumien järjestäminen sekä sosiaalisen median kanavien päivittäminen. Toivomme hakijalta kirjallisuuden syvää tuntemusta, erinomaista suomen kielen hallintaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä projektinhallintakykyä. Kirjallisuuden ja suomen kielen opinnot katsotaan eduksi, aktiivinen lukuharrastus on myös toivottavaa. Aiempaa kokemusta kustannustoimittajan töistä ei kuitenkaan tarvitse olla – perehdytämme työhön.


Indiekustantamon toiminta on pienimuotoista ja toimituslaisten tuntimäärä vaihtelee tunnista kymmeneen työviikkotuntiin.


Kaarnan toimipaikkana on Turku, mutta työtä on mahdollista tehdä myös etänä.


Mitä Kaarna tarjoaa?


Työ on vapaaehtoistyötä eikä siitä makseta palkkaa. Kaarna tarjoaa erinomaista työkokemusta kustannusalalta sekä auttaa verkostoitumaan muiden alan toimijoiden kanssa. Tarjoamme merkityksellistä ja monipuolista työtä lämpimässä ja hauskassa työporukassa.


Lähetäthän hakemuksesi 22.12. mennessä osoitteeseen kaarnakustannus@gmail.com.

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse.Comments


bottom of page